No-Ending

By Noëlle

Abstract

Al wat je je kan inbeelden is echt

Fotobewerking

Like its made just for me

Spontaan Realisme

Acryl op Canvas

No-Ending

By Noëlle

Abstract

Al wat je je kan inbeelden is echt

Fotobewerking

Like its made just for me

Spontaan Realisme

Acryl op Canvas

Design

Abstract

Abstract

Kleuren en vormen worden weergegeven door mijn gevoel, intuïtie en fantasie en deze zijn daardoor medebepalend voor een uniek schilderij.
Fotobewerking
Fotobewerking
Een reproductie van schilderijen, foto’s, thema’s en diverse afbeeldingen ontworpen door mij. Afgedrukt naar wens op canvas, plexiglas, acryl of hout.
Spontaan Realisme
Spontaan Realisme
Een realistische weergave van de werkelijkheid met daarin een kleurrijke spontane twist waarin ik me laat leiden door interieur en omgeving.

Gallery

Hieronder krijg je een idee van mijn ontwerpen en diverse stijlen.

Werk In Opdracht

Ik kan een bewerking heel persoonlijk maken aan de hand van foto’s, herinneringen en mooie momenten, die ik vervolgens op het door u gewenste materiaal kan laten afdrukken.

Biografie


Mijn levensverhaal is de basis voor het ontstaan van mijn schilderijen en daarom vind ik het belangrijk dit met jullie te delen.

Ik wil geen sympathie winnen, maar mijn hand uitsteken, helpen en mensen bewust maken van het feit dat je altijd moet blijven vechten en soms moet accepteren dat er bepaalde ontwikkelingen zijn in je leven waar je geen grip op hebt. Het komt zoals het komt.

De afgelopen jaren zijn voor mij een enorme, emotionele, fysieke en psychische uitdaging geweest. De Ziekte van Lyme heeft mijn leven vanaf 2010 volledig op zijn kop gezet, maar het heeft mij daarentegen ook heel veel innerlijke verrijking gegeven. De stilte en de inzichten die de ziekte met zich meebrachten hebben mij geínspireerd en mij vanaf 2015 aangezet tot het maken van deze kleurrijke doeken.

Voordat ik besloot te gaan schilderen en mij fotografie bewerking eigen te maken, heb ik Klinische Psychologie gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Na mijn studie heb ik diverse jobs gehad waaronder stewardess bij de KLM. Al het reizen en de diverse ervaringen hebben mij inspiratie gegeven voor de diverse ontwerpen.

Ik ben dagelijks erg gedreven bezig met diverse creatieve processen. Door het volgen van interieur, architectuur- en kleurtrends worden mijn ideeën nog meer vormgegeven.

Ik werk veel vanuit mijn gevoel en alles ontstaat vanuit spontaniteit en een bepaalde emotie. Het maken van een unieke schilderijen, die worden gemaakt met behulp van penselen en schilders messen, is een proces van verfraaien en steeds weer bijschaven totdat er een expressief en bijzonder kleurrijk eindresultaat ontstaat.
noelle.png

Recensies

Ik heb het schilderij Sofia Loren gekocht van Noëlle. Mijn man en ik zijn er uiterst tevreden over. Heeft prachtige kleuren en super mooi geschilderd. Noëlle en haar man zijn heel vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Werden echt vriendelijk ontvangen. Bedankt hiervoor. Nog veel succes met het schilderen.

Nicole en Manny - Mei 2018

Contact

Heeft u vragen over mijn kunstwerken en/of coaching, neem dan gerust contact met mij op.

Oeps er is iets mis gegaan...
Oeps er is iets mis gegaan...
Oeps er is iets mis gegaan...
© Noëlle Eikenaar
info@no-ending.nl